Reducerile de octombrie sunt active

04/10/2022
de catre Admin AFO

Foloseste codul REDOCTOMBRIE in cosul tau de cumparaturi si activezi urmatoarele reduceri

10% la produsele din categoria CUTII
5% la produsele din categoria BUCHETE ARTIFICIALE
5% la produsele din categoria CAPETE ARTIFICIALE subcategoria FUNERARE

Oferta este valabila in perioada 04.10.2022 - 31.10.2022 in limita stocului disponibil.

Aniversarea de 8 ani si istoria unui domeniu

02/05/2022
de catre Admin AFO

Parte integrantă a unei afaceri de familie care parcurge istoria a 3 generații, magazinul online "Ambalaje Flori Online" a fost lansat pe 7 mai 2014 și aniversează luna aceasta 8 ani de existență în mediul digital.

 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul comercializării de produse pentru flori, de la plante uscate la accesorii decorative și ambalaje florale, www.afo.ro a atins borne kilometrice în materie de rezultate care-i evidențiază statutul de lider pe segmentul său de piață.

 

Cifrele sunt rezultatul muncii de echipă și transmit matematic o formă de recunoștință pentru efortul constant de a oferi calitate, utilitate și prețuri competitive într-un domeniu în care „Ambalaje Flori Online” își desfășoară neîntrerupt activitatea.

 

Cu o politică de vânzări construită organic prin oferirea celor mai bune produse și servicii de furnizare disponibile pentru magazinul online, „Ambalaje Flori Online” asigură o gamă diversificată de produse și acoperă opțiuni decorative pentru orice categorie de eveniment.

 

Experiența fondatorilor companiei originară din Bacău își spune cuvântul în abordarea generală a viziunii de ansamblu, deciziile privind promovarea și comercializarea produselor oferite pe multiple căi fiind un element deosebit de important.

 

Deschiderea față de extinderea către piețe externe și poziția de importator direct al mai multor fabrici din străinătate consolidează incontestabil statutul companiei și trasează clienților săi granițele unor colaborări de lungă durată.

 

Prezenți la dispoziția clienților cu o gamă variată de produse pentru flori, fondatorii companiei comercializează cu succes produse din gama  ambalajelor pentru flori si a accesoriilor florale, flori artificiale, plante criogenate, capete de flori, role din satin, rabant, celofane, plase, dantele, bolduri, clești, spray-uri, cutii, ghivece, vaze, lumânări, cupole, trandafiri de sapun, plante uscate, licheni, role din organza și chiar și bețe decorative.

 

Din dorința de a le fi alături întru-totul clienților care ajung pe site în căutarea elementelor pentru cadouri, „Ambalaje Flori Online” pune la dispoziția doritorilor și produse din categoria accesoriilor aniversare cum sunt felicitările, pungile cadou și baloanele, vazele și coșurile de diferite dimensiuni, completând oferta disponibilă și cu piese din ceramică, ghivece de tablă sau din plastic.

 

Dintre beneficiile cu care se mândrește la ceas aniversar, „Ambalaje Flori Online” subliniază transportul gratuit accesibil pentru comenzile mai mari de 300 de lei, posibilitatea de a realiza plăți online în siguranță și discount-uri proporționale pentru toate produsele comercializate.

 

Prezenți pe piață din 1992 și cu o experiență incontestabilă în domeniul comercializării de produse florale și nu numai, „Ambalaje Flori Online” spune povestea succesului câștigat prin muncă susținută, a unei echipe determinate să ofere clienților săi cel mai înalt standard de calitate și setează la ceas aniversar noi țeluri de atins.

 

Pregătit să se adapteze constant nevoilor consumatorilor și să își lărgească portofoliul de produse în conformitate cu cerințele pieței, brandul băcăuan reiterează promisiunea de a-și consolida poziția fără să altereze calitatea serviciilor oferite.

 

Păstrează diversitatea, versatilitatea, actualitatea și raportul calitate-preț excelent vis-a-vis de produsele comercializate, respectând o rețetă veche de generații: respectul pentru client trebuie să fie prezent în fiecare activitate întreprinsă.

 

Ancorați activ în prezent, cu rădăcini puternice în trecut și privind optimist spre viitor, reprezentanții „Ambalaje Flori Online” doresc să mulțumească tuturor clienților și colaboratorilor lor  pentru fidelitate și-i invită să sărbătorească împreună cei 8 ani de creștere și dezvoltare multilaterală a magazinului online asociat companiei.

In perioada 02.05.2022 - 30.05.2022 foloseste codul AFO8 pentru o reducere de 8% la orice comanda de pe https://www.afo.ro


Regie si Montaj: Marius TRANDAFIR - maximsite.ro

Video: CSART FILM - csart.ro

Sunet: Traian BRANDUSOIU

Locatie: Florarie Bacau

​Despre Valentines Day si trandafiri

02/04/2022
de catre Admin AFO

Dar de ce este asa? Ce leagă trandafirii și Valentine? Și cu ce tip de trandafiri ar trebui să vă aprovizionați pentru a vă pregăti pentru un Valentines de succes? În acest articol, ne vom scufunda în istoria fascinantă a trandafirilor și a zilei indrăgostiților.

Istoria Valentines Day

Prima zi a indrăgostiților a fost sărbătorită încă din anul 496. Există mai multe legende și mituri în jur, dar probabil nu vom descoperi niciodată povestea exactă din spatele originii Zilei Îndrăgostiților. Ceea ce știm este că sărbătoarea Zilei Îndrăgostiților, așa cum o știm, a devenit populară prin Legenda Aurea, o carte care a fost compusă în secolul al XIV-lea despre sărbătorile și sărbătorile creștine. În zilele noastre sărbătorim dragostea în general pe 14 februarie , și nu numai „dragoste anonimă”. Iubitorii, cuplurile și chiar prietenii își exprimă dragostea unul fata de celălalt cu carduri, cadouri și flori.

Deci... Ce lagatura au trandafirii și Valentine? 

Oferirea trandafirilor pentru Ziua Îndrăgostiților provine probabil de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când regele Carol al II-lea al Suediei a plecat într-o călătorie în Persia. În Persia, Charles a descoperit arta comunicării cu florile, fără a folosi cuvinte. Când a introdus această artă în Europa, a devenit o moda, iar listele de flori și semnificațiile lor au devenit răspândite. O garoafă galbenă, de exemplu, însemna că destinatarul îl dezamăgise pe expeditorul acesteia. Și Trandafirul roșu, desigur, a fost simbolul iubirii. Și de unde a obținut Trandafirul acest sens simbolic? Pentru aceasta, trebuie să ne întoarcem în timp și mai departe. La mitologia greacă, unde Trandafirul a fost asociat cu Afrodita, zeița iubirii și cu iubitul ei Adonis. Când Adonis a fost ucis de un mistreț, Afrodita a plâns cu lacrimi amare pentru moartea sa. Se spune că tufișurile de trandafiri au crescut acolo unde lacrimile ei și sângele lui Adonis au atins pământul. Din fericire, povestea are un final fericit (parțial): Adonis a fost readus la viață de Zeus. Dar, pentru că și Persefona - zeița fertilității și a morților - i-a cerut dragostea, s-a decis ca Adonis să petreacă șase luni în lumea ei pentru fiecare șase luni petrecute cu Afrodita.

Sugestii de trandafiri pentru Ziua Îndrăgostiților 

Înainte de a ne întoarce din nou la Trandafir, probabil că sunteți în căutarea unei inspirații suplimentare pentru a le adăuga stocului dvs. de Ziua Îndrăgostiților. Am selectat 11 trandafiri interesanti pe care să ii folosiți!

Trandafiri recomandati pentru Valentines Day 2021 

Fie că tradiția provine de la regele suedez Charles sau de la două zeițe care se certau asupra aceluiași iubit, Trandafirul roșu a fost un simbol pentru ziua îndrăgostiților de secole. Desigur, diferite culori de trandafir au semnificații diferite și ar putea fi un cadou excelent și pentru Valentine’s Day. Cu toate acestea, roșul este culoarea pasiunii și a iubirii și, de departe, cea mai populară. Și, din fericire, există o mulțime de soiuri diferite pentru a alege! Aici puteți vedea o selecție, doar de câteva dintre favoritele noastre personale, din toate timpurile.

1. Trandafirul Freedom- Înalt, puternic și frumos. Acesta este un trandafir fantastic pentru a fi folosit în piese centrale. 
2. Trandafirul Madam Red - Elegant, elegant și romantic este ceea ce respiră acest soi de trandafir.
3. Trandafirul Black Baccara - Acest trandafir roșu intens cu aspect aproape satinat.
4. Trndafirul Spray Rose Rubicon - Un trandafir cu capete mari de flori care se deschid minunat. 
5. Trandafirul Rose Upper Class - Un trandafir cu aspect foarte luxos, perfect pentru orice ocazie! 
6. Trandafirul Spray Rose Fire Flash - Roșul trandafirului este amestecat cu dungi galbene. 
7. Trandafirul Spray Rose Mirabel - Dacă sunteți în căutarea unui trandafir rosu foarte elegant, aceasta este o opțiune serioasă! 
8. Trandafirul Ever Red - Arată-ți dragostea veșnică cu acest soi fantastic de trandafir. 
9. Trandafirul El Toro – Petalele acestui trandafir arata ca perdeaua folosită în coridele spaniole. 
10. Trandafirul Criogenat inima XXL - Este uimitor! Acest trandafir conservat este transformat într-o inimă pentru a arăta iubirea supremă. 
11. Trandafirul Red Naomi - Cel mai faimos dintre trandafirii roșii nu poate lipsi pe lista noastră.

Sursa traducere :

​Concursul provocarea ambalajelor revine!

08/10/2021
de catre Admin AFO

De aceasta data ne provoaca si Mos Craciun.

Trimite-ne clipul tau video, cum realizezi un aranjament floral cu tematica de Craciun si poti castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 200 lei.

- Produsele folosite nu trebuie sa fie neparat de la noi
- Nu trebuie neaparat sa ne explici cu ce sau de ce ai facut, clipul tau video poate fi si fara sunet
- Nu conteaza culorile, marimile...Prezinta-ne doar munca ta si produsul final. Nu conteaza ce creezi atata timp cat ne arati tuturor pasii tai
- Considerand ca toate sunt frumoase vom extrage robotic 10 castigatori din totalul participantilor 
- Pentru participare trebuie sa completati formularul din linkul de mai jos
https://www.ambalajeflorionlin...

Deasemeni puteti trimite fisierele video si informatiile si pe concurs@afo.ro
Puteti folosi orice mijloc de expediere a clipurilor video care va este la indemana insa ca participarea sa fie completa este necesar completarea formularului de mai sus

-Nu trebuie sa fii un profesionist video sa creezi un videoclip, foloseste telefonul mobil
-Pentru ca fisierul video sa fie usor de transmis, poti face mai multe filmulete pe care le vom lipi noi

Termen limita de participare 27.10.2021

O parte din clipurile participante la concurs vor fi publicate pe pagina noastra de youtube la https://www.youtube.com/channe...
Participarea la concurs inseamna implicit acordul Dumneavoastra in vederea publicarii acestora.

Succes !

Împachetarea cadourilor de Crăciun in 2021

24/09/2021
de catre Admin AFO

Împachetarea cadourilor de Crăciun: sărbătoarea este aproape și cel mai probabil te gândești la cadouri pentru cei dragi.

Îți faci griji deja pentru că nu ai idei de cadouri și nici împachetarea cadourilor nu te încântă. Nu uita că este un prilej de bucurie și nu unul de stres.

În plus, suntem aici să te ajutăm cu accesorii pentru Crăciun începând de la cutii, celofan și role textile pentru ca tu să pregătești cele mai frumoase cadouri.

Împachetarea cadourilor parcă nici nu există. Cei mai mulți se gândesc că este suficient că au cumpărat cadourile și le pot pune în pungi pentru cadouri.

Procesul de împachetat cadouri este unul chiar important și va transmite ideea că acele persoane sunt importante pentru tine.

Vei impresiona cu siguranță dar dacă ești în pană de idei, îți aducem câteva exemple care să te ajute.

Împachetarea cadourilor - variante simple care aduc zâmbetul pe chipul oricui.

În primul rând, încearcă să oferi cadouri de Crăciun care să fie utile celor care le primesc.

Apoi, principalul aspect este legat de dimensiunile și forma cadoului.

Dacă are o formă dreptunghiulară atunci la îndemână îți este să îl împachetezi.

Poți alege un celofan sau o plasă dantelată cu diferite motive de Crăciun în care să împachetezi cadoul.

Îl prinzi cu atenție folosind bandă adezivă și vei prinde pachetul cu o rolă de dantelă sau rolă gliter mai ales că va aduce plus valoare din punct de vedere estetic.

Dacă ai mai multe produse, de exemplu săpunuri naturale sau un set de lumânări led, le poți ambala frumos într-o plasă dantelată și să le pui apoi într-o cutie tip poșetă cu mânere.

Poți de asemenea utiliza cutii rotunde cu diferite motive sau le poți pune într-un coș natur cu crengi de sub care va porni plasa dantelată pe care o vei lega. Folosește o rolă textilă cu ornamente de Crăciun.

Un cadou deosebit gata ambalat cu care vei impresiona și pe care îl poți oferi atunci când mergi în vizită la cunoscuți este un set 14 globuri Deluxe.

Nu este complicată împachetarea cadourilor iar pentru a nu căuta prea mult, îți oferim o gamă variată de accesorii de Crăciun. Vizitează magazinul nostru și alege ce îți place.

Totul despre Licheni decor sau Cladonia Stellaris

05/04/2021
de catre Admin AFO

Lichenul de ren este recoltat și produs de meșteșugari din domeniu și este utilizat în mod divers în industria florală și de artă.

Natura deosebit de unică, bogată și neatinsă a insulei are o semnificație semnificativă pentru companie sub forma lichenului numit Lichen de ren (Cladonia Stellaris). Patrimoniul companiei în ceea ce privește utilizarea mușchilor se întinde de peste 80 de ani; proprietarul său este antreprenorul de generația a treia din sectorul mușchilor. Toate fazele întregului lanț de producție sunt finalizate manual.

Termenul „mușchi” este folosit în mod obișnuit pentru a descrie acest material, dar este un termen incorect din perspectivă științifică. Lichenul de ren este termenul potrivit și se numește botanic Cladonia Stellaris. Lichenul este alcătuit din ciuperci, alge și crește fără rădăcini sau frunze.

Lichenul de ren crește numai în medii în care aerul este liber sau este limitat de poluare. Rata anuală de producție pentru uz comercial este limitată, deci este o specie foarte rar deținută. Lichenul poate crește până la 18cm - 25cm, dar durează aproximativ 25 de ani pentru a-l obține. În condiții optime, lichenul crește cu o rată de 3-5 mm pe an.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE ACEASTĂ ȘI FLOREA CONSERVATĂ?
Florile conservate folosesc în mod obișnuit glicerină și conservanți pentru a usca materialul și se estimează că păstrează culoarea și textura timp de aproximativ 3-5 ani. Lichenul de ren, pe de altă parte, rezistă și își păstrează culoarea la nesfârșit datorită structurii poroase și higroscopice a speciei. Spre deosebire de florile conservate, lichenul de ren este capabil să rămână moale absorbind umiditatea din jur.

ESTE VIE?
Îndepărtarea lichenului de ren din habitatul sau conservarea sa naturală determină pierderea capacității de creștere. Cu toate acestea, spre deosebire de alte plante conservate, își menține capacitatea de a îndepărta substanțele și de a dezodoriza atmosfera, datorită naturii sale higroscopice. Lăsat singur, lichenul cu ren va parcurge o fază de textură moale și dură pe tot parcursul sezonului, în funcție de umiditatea din jur.

CULOREA ?
Culoarea naturală a lichenului de ren este gri deschis, dar este colorată folosind diferiți pigmenți naturali în timpul conservării. Vopseaua de culoare este complet sigură și conformă cu puritatea cu BfR IX germană, Rezoluția Europeană AP (89) 1, Directiva UE 94/62 / CE și CONEG.

Este posibil ca anumite părți ale lichenului să nu aibă culori uniforme. Acest lucru se datorează lichenului care a fost expus solului și luminii solare în timp ce se afla în habitatul său natural.

TREBUIE SA FIE UDAT?
Lichenul de ren conservat nu crește, astfel încât udarea nu este necesară. Proprietatea higroscopică permite lichenului să rămână moale utilizând umiditatea din jur. Contactul direct cu apa trebuie evitat în orice moment. Când lichenul de ren conservat intră în contact cu apa, lichenul își va pierde proprietățile higroscopice și se va întări.

ARE CAPACITATEA DE A ÎNLĂTURA PARTICULELE DE PRAF?
Particulele de praf aderă la suprafețe din cauza electricității statice, dar lichenul de ren este prin natura sa anti-static, împiedicând aderarea prafului. Depunerea prafului ca rezultat al forțelor gravitaționale poate fi îndepărtată cu o suflantă de aer.

 
SE POATE FOLOSI CA UN DEZUMIDIFICATOR / UMIDIFICATOR?
Nu este la fel de eficient ca un dezumidificator / umidificator electric convențional. Lichenul de ren conservat absoarbe sau emană umezeala din împrejurimi, dar cu limite. Nu este posibilă îndepărtarea continuă sau exudarea umezelii.

CARE SUNT AVANTAJELE UTILIZĂRII ACESTORA ÎN CANTITATI MARI CA DECOR INTERIOR?
În afară de estetica naturală, lichenul de ren conservat este ignifug, are capacitatea de a reduce nivelurile de zgomot ambiental, de a deodoriza mirosurile prin îndepărtarea substanțelor nocive, cum ar fi amoniacul, acetaldehida și formaldehida.

MUCEGAIUL POATE CRESTE ÎN/SAU PE ACEST MATERIAL?
Mucegaiul și insectele nu pot crește sau forma un habitat în sau pe lichenul de ren conservat din cauza salinității.

CARE ESTE MIROSUL LICHENILOR?
Mirosul este o combinație de Cladonia Stellaris (lichen de ren), minerale și pigmenți naturali.

Cardul cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

23/01/2021
de catre Admin AFO

Va prezentam introducerea cardurilor cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

Cardul cadou are multiple intrebuintari.
Ca si in alte magazine online sau fizice, poate fi folosit la plata cumparaturilor.
In cazul magazinelor online, cardul cadou este folosit adesea ca si un cod livrat pe email sau fizic pe hartie transmis prin curier.
Cardul poate fi achizionat in valoare de orice suma dorita intre 1 leu si 4999 Lei.

Avantajele acestuia:

- Cardurile sunt transmisibile ( Pot fi daruite cuiva drag ).
- Pot fi folosite fractionat ( Pot fi folosite de mai multe ori, pana la epuizarea valorii acestuia).
- Folosibil si pentru plata transportului.
- Oricand, orice ( valabil nelimitat si pentru orice produs ).

Idei:

Cardul il poti folosi si pentru tine insuti ca o investitie.
Sa presupunem ca ai un buget acum si ai o comanda, dar in acelasi timp astepti un produs sa revina in stoc. Poti adauga in comanda ta si un card cadou care sa il folosesti in viitor sa iti fie mai usor.

Probabil ai uitat sa cumperi ceva, sa spunem ca mai ai nevoie doar de sarma sau o singura cutie si cosul tau de cumparaturi este doar 35 Lei sau 80 Lei. Adauga si un card cadou pentru implinirea sumei de 100 Lei, sigur iti va fi util pe viitor pentru exemplele de mai jos.

Exemple:

Cumparaturi de 130 Lei, folosind un card in valoare de 200Lei rezulta o plata de 0 ( ZERO LEI ) si un rest de 70 Lei valabili pe acelasi cod de card cadou. 

Cumparaturi in valoare 139.96 Lei, folosind un card in valoare de 70Lei, mai ai un rest de plata de 69.96 Lei. Da... ai inteles bine. In cazul folosiri cardurilor cadou, poti plati sub 100 Lei sau nimic.

Remarca

Poti achizitiona doar un card cadou fara nici un alt produs. Acesta il poti darui cuiva drag care stii ca are mare nevoie de produsele noastre.

In cazul achizitionarii unui card cadou prin sistemul RAMBURS suna-ne sa il activam cand doresti tu. Daca l-ai achizitionat prin plata cu un CARD BANCAR sau PAYPAL atunci primesti cardul gata activat.

Puteti achizitiona un card cadou de aici, sau il veti gasi mereu in subsolul (partea de jos) a oricarei pagini a magazinului nostru online.

Ghid util pentru achizitii online

23/01/2021
de catre Admin AFO

Pentru incepatori dar util si pentru cei mai experimentati

Valabil in perioadele cu flux marit de comenzi si nu numai


Procedura Brexit

17/12/2020
de catre Admin AFO

Datorita iesirii faptice a Regatului Unit din Uniunea Europeana toate procedurile de comert din si in Regatul Unit se vor realiza dupa criteriile de import export extracomunitar. In consecinta, incepand cu data de 21 decembrie 2020 se suspenda trimiterile catre Regatul Unit urmand a fi reluate in 04.01.2021 dupa noile criterii. Expeditiile catre Regatul Unit v-or fi posibile doar catre persoane juridice ( companii ). Redam mai jos partial comunicatul companiei de transport

 

Export catre United Kingdom

 

1.         Incepand cu 21 decembrie 2020 – Serviciul 2303 Clasic International Rutier catre Marea Britanie nu va mai fi un serviciu public si nu va mai exista in oferta publica DPD.

 

2.         Tariful pentru formalitatile vamale (declaratie vamala export iesire din UE + declaratie vamala de import in UK) – 50 RON/ colet. Se vor factura automat din SLD pentru fiecare colet expediat catre UK.

 

3.         Dupa Brexit, fiecare colet către Marea Britanie trebuie să fie însoțit obligatoriu de o factură comercială sau o factură Pro-Forma în 3 exemplare emise de expeditor către destinatarul coletului.

Factură comercială - când conținutul coletului este supus vânzării și factura Pro-Forma este în cazul în care conținutul coletului nu este supus vânzării.

Factura sau Pro-forma trebuie sa contina următoarele date obligatorii:

 

- Număr de factură

- Data facturii

- Datele destinatarului - numele companiei, adresa, inclusiv codul poștal al localitatii și al țării, persoana de contact, telefon și e-mail (informatiile sunt obligatorii si trebuie sa fie corecte – in lipsa lot DPD UK nu va putea contacta destinatarul in vederea platirii taxelor vamale)

- Datele expeditorului - numele companiei, adresa, inclusiv codul poștal al localitatii și al țării, persoana de contact, telefon și e-mail

- Descrierea completă a conținutului pe articole, cantitate și valoarea acestora, precum și moneda (EUR, USD, GBP)

- Numerul EORI ale expeditorului și destinatarului din Marea Britanie

- numărul de TVA al destinatarului din Marea Britanie

 

4. Facturile trebuie să fie emise în 3 exemplare și este obligatoriu să fie plasate în afara coletului în plic de plastic pentru documente, lângă plicul cu awb-ul. Un exemplar rămâne pentru DPD RO pentru procesarea ulterioară a documentelor. Celelalte 2 exemplare rămân în plic în afara coletului până la destinația finală.

 

5. Pentru coletele cu documente nu este nevoie de factură, si nu există taxe și impozite suplimentare în Regatul Unit. Pentru conținut diferit de „Documente”, există impozite și taxe în temeiul legislației vamale din Marea Britanie (se plateste TVA pentru fiecare colet -exceptie documente-  indiferent de valoarea acestuia).

  

6. Clientul este in totalitate responsabil pentru documentele si datele completate în facturile însoțitoare. Aceste date sunt foarte importante pentru vămuirea și livrarea coletului. În cazul în care lipsesc informații din factură, vom fi taxați cu penalități pe care le vom refactura clientilor, iar coletul va fi returnat automat expeditorului fără nicio posibilitate de adăugare suplimentară de informații. Datele obligatorii și toate condițiile pentru trimiterea coletelor în Marea Britanie vor fi vizibile pe site-ul nostru web.

 

7. În cazul lipsei documentelor insotitoare sau a datelor din factură coletul va fi returnat imediat de la Chronopost FR ( locul unde se va face vama de export) la DPD România fără opțiunea de a adăuga datele lipsă. Returul va fi facturat conform tarifului awb-ului initial.

 

8. Se interzice trimiterea în Marea Britanie a coletelor cu conținut cadou, alimente ambalate sau neambalate, lichide, alcool, țigări și toate obiectele și substanțele din lista cu conținut interzis publicat pe site-ul web al DPD România.

 

9. Toate taxele și impozitele vor fi colectate de la destinatar de către DPD UK printr-un portal special pentru clienți. DPD UK sau  agenția vamală HMRC  (în cazul în care destinatarul are contul special HMRC pentru plata amânată a TVA în Marea Britanie) va trimite un e-mail destinatarului pentru colectarea taxelor vamale (de aceea este obligatoriu să colectăm e-mailul destinatarului pentru fiecare colet în Marea Britanie).

 

10.  După achitarea tuturor taxelor și impozitelor, coletul va fi vamuit și introdus în rețeaua de livrare către depozitul de destinație din Marea Britanie. În cazul în care taxele și impozitele nu sunt plătite în termen de 10 zile de la data ridicării, coletul va fi returnat expeditorului cu acelasi awb DPD.

 

11. Tipul de Incoterm pentru procesarea vamală a coletelor este DAP (Livrare la adresa).

 

12. Serviciul Cerere de colectare din UK nu este disponibil.

 

13. Este extrem de important și obligatoriu să scrieți și să introduceți o adresă de e-mail corectă a destinatarului pentru fiecare expediere către Marea Britanie în sistemul SLD și, de asemenea, în factura pe colet.

Craciunita, unul dintre simbolurile Craciunului

03/10/2020
de catre Admin AFO

Exista multe simboluri ale Craciunului, fiecare cu povestea sa. Unul dintre cele mai frumoase insa, este Craciunita. Denumita si Poinsettia, aceasta floare reuseste sa ofere o pata de culoare in peisajul invernal si este subiectul a numeroase mituri si legende.

Comment-uri

Buna ziua!Sunt foarte multumita de promptitudinea livrarii si calitatea produselor!Aveti si o locatie unde se pot face cumparaturile fizic?Multumesc!
buna ziua,sunt foarte multumita de fima dv. comanda a ajuns cu succes in germania.insa aveti multe produse momentan indisponibile,daca se poate sa remediati aceasta problema as fi foarte fericita.va multumesc pentru seriozitate
Scrie un review